fbpx

Suldaanista sanottua

 

“Suldaan on peloton sananvapauden ja ihmisoikeuksien puolustaja,joka kohtaa jokaisen ihmisen lempeästi ja kunnioittaen. Suldaan edustaa minulle tärkeitä asioita ja arvoja kuten jakamaton ihmisarvo, antirasismi ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Hän luo siltaa poliittisen päätöksenteon ,kansalaisaktivismin ja syrjäytettyjen sekä suojattomien välille. Helsingin kaupunginvaltuusto tarvitsee Suldaania.”

– Niina Lyijynen, 50, Suldaanin kampanjapäällikkö, setlementti- ja järjestöjohdon työntekijä.

 

“Suldaan on sanavalmis, sosiaalinen ja täynnä oikeudenmukaisuutta & inhimillistä asennetta kanssaihmisiin. Tarttuu toimeen, kuuntelee ja osallistuu yhdessä tekemiseen innolla.

– Merja Kyllönen

 

“Suldaan on ollut erittäin tärkeä ja näkyvä tekijä kansalaisaktivismin saralla jo pitkään. Olen erityisen vaikuttunut tavasta, jolla hän on puoluerajoista välittämättä tuonut mukaan yrityksiä ja organisaatioita yhteisen hyvän eteen. Suldaanin päättäväisyys, luovuus ja uskallus kokeilla asioita on saanut aikaan paljon hyvää ja muistuttanut itseänikin siitä, että auttaminen alkaa ruohonjuuritasolta. Luovuttaminen ei kuulu Suldaanin sanavarastoon eikä etenkään toimintatapoihin. Kannatan häntä puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi varauksettomasti ja uskon, että hänellä on puolueelleen vielä paljon annettavaa.”

– Markku Kähkönen, Ennenolinpakolainen-kampanjan luoja. Tromssa, Norja

 

“Suldaan on Vasemmiston nouseva tähti!
Suldaan on lyhyessä ajassa osoittanut paikkansa varteenottettavana poliitikkona ja uskottavana poliittisena toimijana. Erityisesti arvostan Suldaania rohkeana ja aikaansaavana kansalaisaktivistina. Samaan aikaan Suldaan on lämmin ihminen ja toimii ihmisiä yhdistäen.”

– Mai Kivelä, toiminnanjohtaja, kansalaisaktivisti, Helsinki

 

“Suldaan arvostaa samanlaisia asioita, jotka ovat minulle ja perheelleni tärkeitä mm. Asuminen, perhe, koulutus ja henkinen hyvinvointi.”

– Miia Kinnunen, 28, lähihoitaja

 

“Osallistuin aikanaan Suldaanin järjestämiin  kävelyihin Helsingin Rautatieasemalla. Ne olivat rauhanomainen vastine äärioikeiston katupartioille. Tavoittelimme syöksykierteessä olevia nuoria. Vakuutuin Suldaanin halusta ratkoa ongelmia ruohonjuuritasolla ja siitä että hänellä on siihen tarvittava tietotaito. Poliitikkona Suldaan ajaa määrätietoisesti ja avarakatseisesti heikomman etua.”

– Max Ryynänen, 44, Taiteen ja tieteen sekatyöläinen

 

“Minun Suomeni on monikulttuurinen ja  kansainvälinen ja meidän Vasemmistomme on aloitteellinen ja näkyvä edistäessään näitä tavotteita. Suldaan Said Ahmed on erinomainen valinta Vasemmiston puoluevaltuuston puheenjohtajistoon. Hän on asiantunteva ja helpostilähestyttävä ja on aktiivisella toiminnallaan rikkonut ennakkoluuloja ja antanut äänen niille, jotka yhteiskunnassa yleensä jätetään marginaaliin. Olen varma, että Suldaan on niitä poliitikkoja, joista Vasemmisto tullaan tuntemaan!”

– Anni Ahlakorpi, Vasemmistonuorten puheenjohtaja

 

“En tunne Suldaania henkilökohtaisesti, mutta  vakuutuin hänen kyvystä toimia puolueen johtotehtävissä jo viime vuoden joulukuussa, kun kuin uutisen jossa kerrottiin somalitaustaisen miehen hankkineen 600 lahjaa työttömille. Kuvassa hymyilee vasemmistoliiton nuorimies. Olin myyty. Tätä me tarvitaan, toimintaa ihmisten auttamiseksi. Rakenteellinen muutostyö on kaiken a ja o, mutta se ei köyhää perhettä jouluaattona lämmitä, että kyllä tässä rakenteita koitetaan muuttaa. Mutta joululahja, se lämmittää. Tarvitaan esimerkillisiä toimijoita, jotka eivät jää suunnitteluasteelle, vaan oikeasti tekevät töitä, laittavat tikkua ristiin asioiden eteen. Toiminnan ihmisenä kannatan toiminnan ihmistä puolueen johtoon, siksi Suldaan.”

– Minna Minkkinen, sosionomi

 

“Näen Suldaanissa hänen  nuoresta iästään huolimatta miehen, joka tekee oikeita asioita, sanoo rohkeasti mitä mieltä on, ja toimii sen mukaan. Uskoen asiaansa ja kunnioittaen ihmisyyttä, puolustaen puolutusta tarvitsevaa, ja pysyen reippaana ja lämpöisenä ihmisenä. Uskon hänen olevan oikea henkilö tekemään päätöksiä monen ikäpolven eteen.”

– Sirpa Liippola, 53

 

“Suldaan, äärioikeistolaisten kryptoniitti, on henkilö, jota meidän nyky-Suomen nuoret tarvitsevat esikuvakseen. Päättäväisillä otteillaan hän on antanut isänmaallisuudelle uuden merkityksen, ja uskon hartaasti että hän tulee jatkossakin tekemään kaikkensa kansalaistemme vuoksi. “ 

– Mustafa Irro, 23, oikeustieteen opiskelija

 

“Kun Suldaan näkee yhteiskunnallisen epäkohdan, hän tekee omalta osaltaan kaiken mahdollisen sen korjaamiseksi. Hän tuo vakavia ja vaikeita aiheita keskusteluun toisia arvostavasti ja empaattisesti.”

– Olga Lappi, eritysasiantuntija

 

“Suldaan on upea persoona ja  hänellä on samoja elämän arvoja, joita minäkin arvostan. Suldaan on erittäin ihmisläheinen ja haluaa vaikuttaa.”

– Tomi Kurvinen, 20, opiskelija

 

Työskentelen köyhyyden ja eriarvoisuuden kanssa. Asiakaskuntani on monikulttuurista. Minulla on samat arvot Suldaanin kanssa. Jokaisella lapsella ja aikuisella on jakamaton ihmisarvo.”

– Bengt Lindblom, 59, lastensuojelun sosiaalityöntekijä

 

“Haluan Suldaanin valtuustoon, koska hän edustaa minulle tärkeitä arvoja kuten yhdenvertaisuutta, yhteisöllisyyttä, välittämistä sekä anti-rasismia. Hän haluaa panostaa julkisiin palveluihin ja koulutukseen. Ihailen Suldaanin rohkeutta ja periksiantamattomuutta. Olen sitä mieltä, että somalitaustaisena vähemmistön edustajana Suldaan toisi elintärkeän äänen politiikkaan niiden puolesta, joiden näkemyksiä Suomessa liian harvoin kuunnellaan.”

– Aleksi Salmela, 29, yhteisöpedagogi.

 

“Ihan totta puhuen halusin etsiä itselleni Kaupunginvaltuustoon ehdokkaan, joka paitsi vastustaa rasismia ja puolustaa köyhiä, sairaita ja kaikkia mahdollisia sorrettuja ryhmiä, myös puoltaa Malmin lentokenttää. Tai ei ainakaan ole heti ensi töikseen tuhoamassa sitä. Hyvin persu- ja kokkaripitoisessa oikeistokonservatiivisessa Malmin lentokenttää puoltavien poliitikkojen joukossa on huutava tarve vasemmistolaiselle, pehmeitä arvoja vaalivalle ehdokkaalle. Joten pitäisin hienona, jos Suldaan ottaisi Malmin lentokentän yhdeksi kampanjansa sivuteemoista.”

-Eira Karlson, 38, freelance-muusikko

 

“Suldaan tuo omalla persoonallaan Suomelle tasa-arvon. Kaikki, ketkä asuvat täällä Suomessa ovat tasa-arvoisia ulkonäöstä huolimatta.”

– Fatima Habeb, 26

 

“Näistä sanoista koostuu ajatukseni Suldaanista: Monikulttuurisuus, suomalaisuus, isänmaallisuus, yhdenvertaisuus, oikeudenmukaisuus, rohkeus, päättäväisyys, periksiantamattomuus, johdonmukaisuus, empaattisuus, sympaattisuus.”

– Päivi Ceesay

 

“Suldaan olisi hyvä valtuutettu, koska hän on: sillanrakentaja – rohkea – sellainen ihminen joka on luotu muuttamaan maailmaa – kokenut niin monenlaista, että osaa asettua toisen asemaan.”

– Ammattinsa takia nimettömänä pysyttelevä henkilö